Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şanlıurfa’da ‘hayvan barınağı’ gerginliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da, 750 dönümlük alana kurulacak ‘Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin yapılamasına karşı çıkan bölge halkı ile görevliler arasında gerginlik yaşandı. Jandarmanın halkı bölgeden uzaklaştırmasının ardından görevliler keşif yaptı.
Kente 30 kilometre uzaklıktaki 400 haneli Bakımlı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ yapılması kararı alındı. Mahalleye hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezi yapılacağını öğrenen halk, duruma tepki göstererek iş makineleriyle bölgeye keşfe gelen görevlilere engel oldu. Görevlilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma, zırhlı araç ve TOMA sevk edildi. Jandarma ekiplerinin halkı uzaklaştırmasının ardından keşif gerçekleşti.
‘BARINAK YAPILMASINA KARŞI ÇIKIYORUZ’
Bakımlı Mahalle Muhtarı Hasan Demir, ‘Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin yerleşim alanlarının dışında yapılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
“Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından 750 dönümlük alan bize mera için tahsis edildi. Ardından Büyükşehir Belediyesi bu alanı istimlak etti. Mera olarak kullandığımız bu alana şimdi hayvan barınağını yapmak istiyorlar. Biz de buraya barınak yapılmasına karşı çıkıyoruz. Bizim mahallemizde 400 hane bulunmaktadır. Burada bu barınak yapılırsa salgın hastalık, mikrop ve pis kokudan geçilmez. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!