Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şantiyedeki köpeği tüfekle vurdu, gözaltına alındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR’da, huzurevi inşaatının şantiyesinde bulunan Kangal cinsi 8 aylık ‘Zeyna’ adlı köpek M.M. tarafından av tüfeğiyle arka bacaklarından vuruldu. Köpek veterinere götürültrken, M.M. ise gözaltına alındı.
Burdur- Ankara yolu Küçük Sanayi Sitesi kavşağında yapımı devam eden huzurevi inşaatının şantiyesinde bulunan Kangal cinsi köpek, av tüfeğiyle arka bacaklarından vuruldu. Vurulduktan sonra yaralı halde şantiyeye gelen köpek, inşaat formeni Yasin Toğ tarafından veterinere götürülerek tedaviye alındı.  
İhbar üzerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada köpeği vuran kişinin M.M. olduğunu tespit etti. M.M. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
‘HANGİ ZİHNİYETLE VURDU, ÇÖZEMEDİK’
Yasin Toğ, “Şantiyedeki köpeklerinizi her akşam 20.00-20.15 gibi serbest bırakıyoruz. Köpeklerimiz saf Kangal. Köpeğimiz 8 aylık. Kimseye bir zararı yoktur. Şantiyeden köpeğimi gözlüyordum. Yukarıdaki arkadaş elinde kürekle geliyor zannettim. Gelir gelmez köpeklerin arkasından dört el ateş etti. Köpeğin birisi yanımıza geldi, diğeri de 5 dakika sonra kanlar içinde yanımıza geldi. Adamla hiçbir husumetimiz yok. Burada birçok arıcı var. 9 aydır buradayız. Bir kişiden şikayet almadık. Buna rağmen hangi zihniyetle vurdu, çözemedik” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!