Reklam Alanı
Reklam Alanı

Saray’da kamyonla otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Şenol AKSOY/SARAY (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Saray ilçesindekırmızı ışık yaptığı öne sürülen kamyonla otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı. 
Kaza, öğle saatlerinde Saray’ın Yuvalı Kavşağı’nda meydana geldi. Muzaffer Balta yönetimindeki 34 LV 0177 plakalı otomobil, kavşakta kırmızı ışık ihlali yapan Aytaç Hergüven yönetimindeki 17 ACE 386 plakalı mıcır yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada, sürücüler Balta ile Hergüven yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Muzaffer Balta, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü, Hergüven’e ise ayakta müdahale edildi.
Muzaffer Balta, kendisine yeşil ışık yandığını belirterek, “Kamyon hızla gelip bana çarptı. Ben de kamyon şoförlüğü yaptım, böyle araç mı kullanılır” dedi.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyon şoförü Aytaç Hergüven ise seyir halindeyken yeşil ışığın kırmızıya döndüğünü öne sürerek, “Yeşil ışık yanıyordu ben de giderken birden kırmızı ışık yandı. Frene bastım ama duramadım” diye konuştu.
Kamyon şoförü Aytaç Hergüven gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!