Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şartlı tahliyeyle çıkıp eşini öldüren koca, nokta operasyonlarla aranıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selim KAYA/SAVUR (Mardin), (DHA)- MARDİN’in Savur ilçesinde eniştesini öldürdüğü gerekçesiyle 27 yıl hapis yatıp, bir yıl önce şartlı tahliye olan, 3 gün önce de eşi Emine Pulent’i (61) götürdüğü üzüm bağında bağızını keserek öldürüp kaçan Abdulkadir Pulent’in (62) yakalanması için oluşturulan özel ekip, belirlenen adreslere nokto operasyonu düzenledi. Ancak Pulent’e ulaşılamadı.
Olay, 3 Eylül’de kırsal İçören Mahallesi’nde meydana geldi. Abdulkadir Pulent, eşi Emine Pulent’i köyün dışında, kendilerine ait üzüm bağına götürdü. Pulent, burada tartıştığı eşi Emine Pulent’in boğazını kesip, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bağda Emine Pulent’in cesedini buldu. Pulent’in cenazesi, Mardin Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Cinayetin ardından kaçan Abdulkadir Pulent’in daha önce de amcasının oğlu olan eniştesi Şeyhmus Pulent’i tartışma sırasında öldürdüğü belirtildi. Adam öldürme suçundan 30 yıl ceza alan Pulent’in koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yıl önce şartlı tahliye edildiği ve psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.
Jandarma, Pulent’in yakalanması için özel ekip kurdu. Özel ekip, güvenlik korucularının yardımıyla da şüphelinin gidebileceği adreslere nokta operasyon düzenlendi. Ancak Pulent’e ulaşılamadı. Özel ekip, Pulent’in yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!