Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sedat Peker soruşturması: Şüpheliler adli kontrolle serbest

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA) – SUÇ örgütü lideri Sedat Peker ve grubuna yönelik soruşturmada Şanlıurfa’da gözaltına alınan MİSİAD Başkanı Feridun Öncel’in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli yurt dışına çıkmamak ve konutu terk etmemek şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Sedat Peker suç örgütüne yönelik soruşturmada Şanlıurfa’da gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı(MİSİAD) Feridun Öncel’in de aralarında bulunduğu 2’si kadın 4 şüpheli Kartal’da bulunan Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi.
 
BİR ŞÜPHELİ İFADE VERMESİNİN ARDINDAN SERBEST 
Savcılık, ifade almasının ardından şüpheli A.Y. isimli kadını serbest bıraktı. Savcılık, şüpheli Feridun Öncel’i “Birden fazla kişi ile silahla yağma” suçundan diğer şüpheliler A.N.K. ve M.A. ise “Birden fazla kişi ile silahla yağmaya azmettirme” suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 

3 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST
Anadolu Sulh Ceza Hakimliği Feridun Öncel’in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli hakkında konutu terk etmemek ve yurt dışına çıkmamak şeklindeki adli kontrol tedbirleri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi. 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!