Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehit annesi Güler: “Devlet benim hep yanımdaydı”

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

IRAK’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin (31) annesi Ayşe Güler, “Dört sene boyunca devlet benim yanımdaydı. Cumhurbaşkanı, Süleyman Soylu, Mehmet Ersoy hepsi yanımdaydı. Devlet beni hiç bırakmadı” dedi.

2016 yılında görevli olduğu Hakkari’nin Çukurcu ilçesinde kaçırılan Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristlerce şehit edildi.
Şehidin Kurtuluş Mahallesi’ndeki evinde taziyeleri kabul eden annesi Ayşe Güler, oğlunu Malatya’ya giderek, kendisinin teşhis ettiğini söyledi. Oğlunun omuzundan tek kurşunla şehit edildiğini belirten anne Güler, “Kolu, bacağı her yeri sağlamdı. Dört sene boyunca devlet benim yanımdaydı. Cumhurbaşkanı, Süleyman Soylu, Mehmet Ersoy hepsi yanımdaydı. Devlet beni hiç bırakmadı. Ben Cumhurbaşkanımızla telefonda konuştuğumda ‘kazı’ dedim, ‘kökünü kazı, benim oğlumun intikamını al’ dedim. ’13 tane şehidin intikamını al’ dedim. Karşılığında Cumhurbaşkanım ‘tamam’ dedi” şeklinde konuştu.

‘DEVLET VAR BİZİM ARKAMIZDA’
Terör örgütü PKK’yı Allah’a ve devlete bıraktığını belirten Ayşe Güler, “Devlet onlardan intikamımızı alacak ben bir şey demiyorum. Vatan sağ olsun. Ben oğlumu yetiştirdim, büyüttüm. PKK vurdu benim oğlumu. Ben oğlumu devlete verdim onlara vermedim. Allah razı olsun düğün konvoyu gibi konvoyla şehidimi götürdüm, gömdüm. Devlete zeval gelmesin” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Şehit cenazesi
-Anne Güler’in feryatları
-Cenazeden görüntüler
-Ayşe Güler ile röp.
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: ESKİŞEHİR,(DHA)-

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!