Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehit oğlunun kabrine meslektaşı polisler götürdü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan muaf tutulan şehit annesi Meliha Akcan (69), oğlunun mezar ziyaretine polisler tarafından götürüldü.
İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle tam kapanmada Ramazan Bayramı arifesinde muaf tutulan şehit aileleri, İslahiye Şehitliği’nde şehit mezarlarını ziyaret etti. Yeni Mahalle’de oturan Meliha Akcan’ın Mardin’de görevli polis memuru oğlu Ömer Akcan, 22 Nisan 2010 tarihinde teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu. O anlarda mezarlığa götürecek kimsesi olmadığı için polis ekiplerini arayarak oğlunun mezarını ziyaret etmek istediğini söyleyen Meliha Akcan, ekipler tarafından evinden alınarak şehitliğe götürüldü. Kendisine eşlik eden polis ekipleriyle oğlunun mezarı başına gelen Meliha Akcan, mezar taşındaki fotoğrafı severek, gül bırakıp dua etti.
Oğlunun mezarını ziyaret ettiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Meliha Akcan,”Oğlumun şehadetine 11 yıl oldu. Her gün oğluma dua ederim. Her bayram oğlumun kabrini ziyaret ederim. Bu bayramda şehit aileleri tam kapanmada muaf olmasına rağmen, gelecek durumda olmayınca polisleri aradım. Bayramda beni oğlumla kavuşturdukları için teşekkür ederim” dedi.
Şehit annesi Meliha Akcan ziyaretin ardından polisler tarafından yeniden evine bırakıldı.
FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!