Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehit Pilot Ayfer Gök’ün annesi: 20 yıl oldu, aklımdan hiç çıkmıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halim AKCA/BUCAK (Burdur), (DHA)- TÜRKİYE’nin ilk şehit kadın savaş pilotu Ayfer Gök’ün annesi Ümmügülsüm Gök, bayram arifesinde kızının kabrini ziyaret etti. Anne Gök, “Bu yıl Ayfer’imin şehit oluşunun 20’nci yılını doldurduk. Ayfer’im, 20 yılın her gününde, her saatinde ve dakikasında aklımdan hiç çıkmıyor ama bayramlar sanki daha farklı bir ağır basıyor” dedi.
Konya Ana Jet Üssü’nde görev yaparken, 2001 yılında Ermenek ilçesi Daran köyü yakınlarında kullandığı F-5 uçağının düşmesi sonucu şehit olan Türkiye’nin ilk şehit kadın savaş pilotu Ayfer Gök’ün annesi Ümmügülsüm Gök, Ramazan Bayramı arifesinde Bucak ilçesinin Hacısarılar Mezarlığında bulunan şehitliğe giderek kızının kabrini ziyaret etti.
‘BAYRAMLAR SANKİ DAHA AĞIR BASIYOR’
Dua ederken zaman zaman gözleri yaşaran Ümmügülsüm Gök, “Bu yıl Ayfer’imin şehit oluşunun 20’nci yılını doldurduk. Ayfer’im, 20 yılın her gününde, her saatinde ve dakikasında aklımdan hiç çıkmıyor ama bayramlar sanki daha farklı bir ağır basıyor. Çevremde konu komşunun çocuklarının anne ve baba evlerini ziyaretlerinde sanki Ayfer her an gelecek gibi oluyor. İşte o zaman özlem bir başka oluyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!