Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Akdal, toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- SURİYE’nin Tel Rıfat kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal (30), memleketi Kahramanmaraş’ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Kilis’teki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Şehit Ahmet Akdal’ın cenazesi, getirildiği Kahramanmaraş’ta ilk olarak Yunus Emre Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Feramuz ve Remziye Akdal çifti ve kardeşlerinin gözyaşlarıyla karşıladığı şehidin cenazesi, dua edilip helallik alınmasının ardından Abdülhamid Han Camii’ne getirildi. Burada düzenlenen törene; şehidin ailesi, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğol, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
SALAVATLA UĞURLADILAR
Aileyi cami girişinde karşılayan Vali Ömer Faruk Coşkun ile Başkan Hayrettin Güngör, şehidin babası Feramuz Akdal’a sarılarak başsağlığı diledi. Askerin elindeki oğlunun fotoğrafını okşayan baba Akdal, daha sonra çocuklarıyla birlikte tabutun karşısına geçerek birlikte tören boyunca salavat getirdi.
3 ay önce Ayşen Cansu Akdal ile evlenen Şehit Ahmet Akdal için helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu askerler tarafından omuzlara alınıp bir süre taşındıktan sonra cenaze nakil aracına konuldu. Şehit Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal’ın naaşı götürüldüğü Şey Adil Mezarlığı’ndaki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!