Reklam Alanı
Reklam Alanı

Serkan’ın öldürüldüğü ‘yan bakma’ kavgası kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde tabanca ile vurularak öldürülen Serkan Söker’in (19), katil zanlısı Fırat Bektaş (19), polisin 150 saat güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle yakalandı. Bektaş’ın, Söker ile aralarında ‘yan bakma’ nedeniyle kavga çıktığını ve olayın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Çorlu’da önceki gece Omurtak Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda Serkan Söker ile kimliği belirsiz kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tabanca ile vurularak ağır yaralanan Söker, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi’nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
KAVGA ANLARI KAMERADA
Olay yerinde inceleme yapan polis, boş kovanlar, satır ve bir bandana buldu. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, 150 saat görüntüyü inceledikten sonra şüphelinin Fırat Bektaş olduğunu belirledi. Görüntülerde, öldürülen Söker, yanında biri kız 2 arkadaşıyla kaldırımda yürürken, Fırat Bektaş ile aralarında tartışma çıkıyor. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Söker’in yanındakiler ile çevrede bulunanlar müdahale ediyor, arbede yaşanıyor.
Olayın ardından polis, Bektaş’ı saklandığı evde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakaladı. Bektaş’ın verdiği ifadesinde, yolda karşılaştıkları Söker ile aralarında ‘yan bakma’ yüzünden kavga çıktığını ve olayın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen Bektaş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!