Reklam Alanı
Reklam Alanı

Silahlı kavga kovalamaca ile son buldu: 3 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA,(DHA) – ADANA’da silahlı kavgaya karışan 5 kişiden 3’ü, polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Polis, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Saat 03.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi’nde devriye görevindeki mahalle bekçileri, 5 kişinin silahlı kavgaya karıştığını fark edince, durumu telsiz anonsuyla bildirerek destek istedi. Olay yerine sevk edilen polisleri gören şüphelilerden 3’ü yaya, 2’si de hafif ticari araçla kaçmaya başladı. Ara sokaklarda yaşanan kovalamacada yaya olarak kaçan şüphelilerden 2’si bir adet ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Hafif ticari araçtaki 2 şüpheli ise birkaç kilometrelik kovalama sonrası aracı terk ederek yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Aracı kullandığı iddia edilen şüpheli, gecenin karanlığından faydalanıp, ara sokaklarda izini kaybettirirken, yanındaki arkadaşı ise fazla uzaklaşamadan yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, Köprübaşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!