Reklam Alanı
Reklam Alanı

Silivri’de bıçaklı kavgada öldürülen genç, doğum gününde toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL (DHA) Silivri’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Mertcan Kaya, 23’üncü doğum gününde toprağa verildi.
Silivri, Mimar Sinan Mahallesi Kumluk mevkisinde iki grup arasında omuz atma yüzünden çıktığı öne sürülen bıçaklı kavgada iki kardeşten Mertcan Kaya hayatını kaybetti, Metehan Vehbi Kaya ise ağır yaralandı. Mertcan Kaya, doğum günü olan bugün, Esentepe Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Selimpaşa Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı cenazede acılı aile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağır yaralı olan Metehan Vehbi Kaya’nın tedavisi ise Silivri Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Öte yandan bıçaklı kavganın ardından çok yönlü araştırma başlatan polis ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında Silivri Adliyesi’ne sevk edilen ve arka kapıdan içeri alınan 4 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!