Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şırnaklı kadınların HDP önündeki eyleminde 26’ncı hafta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ŞIRNAK’ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP il binası önündeki eylemlerini 26’ncı haftada da sürdürdü.

Şırnak’ta çocukları ve yakınları PKK’lı teröristlerce kaçırılan aileler, şehit ve gazi yakınları ile kadınlar, Şehit Üsteğmen Mehmet Esin Caddesi’nde yürüyüş yaparak, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK’yı protesto etti. Güvenlik önlemleri eşliğinde HDP il binası önüne gelen kadınlar, HDP’ye ve terör örgütü PKK’ya tepkilerini dile getirdi. PKK’lı teröristlerce dağa kaçırılan çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, ‘Kahrolsun PKK, tırnakçı HDP’, ‘Kahrolsun PKK, iş birlikçi HDP’, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Türk Kürt kardeştir, PKK kalleştir’ sloganları attı.

Terör örgütü PKK tarafından 7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Metin için HDP binası önüne gelen Emine Üstek, oğlunun kaçırılmasından HDP’nin sorumlu olduğunu ifade ederek, “Ben oğlumu istiyorum. Gücüm yetene kadar HDP’nin önüne geleceğim. Ne hakları vardı bize bunu yapmaya. Çocuklarımızı geri getirsinler. Yaşadığım sürece ben oğlumu sormaya devam edeceğim HDP’den” dedi.

Şehit eşi ve şehit kardeşi Zübeyde Bilir ise HDP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısının olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Biz bu annelerin her zaman yanında olacağız. Haklı duruşlarında, dimdik ayakta durdukları için onlara da teşekkür ediyorum. PKK bir terör örgütüdür, siyasi uzantısı da HDP’dir. HDP de bir terör örgütüdür artık. Çünkü HDP bütün bu çocukları dağa götürüyor. Gidin araştırın, bakın bütün bu çocukların hepsini HDP götürüyor. HDP çocukları terör örgütlerine satıyor. Sonuna kadar biz devam edeceğiz. Değil 26 hafta 26 bin hafta da olsa bu annelerin yanında haklı olarak kalacağız” 

Görüntü Dökümü:
-Kadınların toplnaması
-Yürüyüş ve sloganlar
-HDP önünde protesto
-Emine Üstek, Zübeyde Bilir ve Kuzban U.’nun konuşması
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!