Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şırnak’ta mühimmat patlamasıyla ölen 2 çocuğun cenazeleri, törenle uğurlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)- ŞIRNAK’ın Uludere ilçesinde, arazide buldukları mühimmatın patlaması sonucu hayatını kaybeden Caner Sak (16) ve Yusuf Ata’nın (14) cenazeleri, düzenlenen törenle toprağa verilmek üzere Yemişli köyüne uğurlandı.
Olay, dün Uludere’ye bağlı Yemişli köyü Yekmal mezrasının kuzey kesimindeki merada meydana geldi. Yusuf Ata ve Caner Sak, hayvan otlatırken, arazide buldukları mühimmatın patlaması sonucu ağır yaralandı. Bölgeye sevk edilen askeri helikopterle alınan Caner ile Yusuf, Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Caner ve Yusuf, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Caner Sak ve Yusuf Ata için Şırnak Devlet Hastanesi önünde resmi uğurlama töreni yapıldı. Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve çocukların yakınları törene katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, duaların okunmasının ardından Caner Sak ve Yusuf Ata’nın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Yemişli köyüne uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!