Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sivas’ta jandarma trafik timlerinden ‘kış lastiği’ denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta Zara ve Suşehri İlçe Jandarma Trafik Timleri, Geminbeli Geçidi’nde kış lastiği kullanımına yönelik uygulama yaptı. Denetimde jandarma ekipleri, yolda kalan ve araç lastiklerine zincir takamayan sürücülere de yardım etti. 
Zara ve Suşehri Jandarma Trafik Timleri, karla mücadele ve kış lastiği uygulamalarını sürdürüyor. Zara ile Suşehri ilçeleri arasında bulunan ve Sivas genelinde kış aylarında sürücülerin zorluk yaşadığı, 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi’nde gece saatlerinde kar yağışı ve tipi etkili oldu. Tipi nedeniyle sürücüler, ilerlemekte güçlük çekti. Jandarma ekipleri de yolda kalan sürücülere uyarılarda bulundu. Yanında zinciri olmayan sürücülerin geçişine izin verilmezken, zincirlerini takamayan sürücülere ise jandarma ekiplerince yardım edildi. Ayrıca Karayolları ekipleri de yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!