Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sobadan çıkan yangında uzman çavuş ve oğlu öldü, anne ile kızı yaralı (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

UZMAN ÇAVUŞ VE OĞLU, TÖRENLE ÇORUM’A UĞURLANDI
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yangında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli için İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Akbuğa, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Uzman Çavuş Serpinli’nin babası Aycan annesi Songül, eşi Merve ile silah arkadaşları katıldı.
Törende oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan Songül Serpinli, ‘Yaktın beni’ diyerek gözyaşı döktü. Yangından yaralı olarak kurtulan uzman çavuşun eşi Merve Serpinli ise Asil Göktuğ bebeğin tabutuna kapanarak, “Daha sütün duruyor. Kokuna dayanamıyorum” diye ağıtlar yaktı.
Saygı duruşu ve yapılan duaların ardından Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile oğlu Asil Göktuğ’un cenazeleri, memleketleri Çorum’a uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!