Reklam Alanı
Reklam Alanı

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle bir araya gelen il genelindeki paydaşlar, sokak hayvanlarının durumu, tedavileri ve aşılanmalarına yönelik atılacak adımları görüştü.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sokak hayvanları sorununa yönelik girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Özlü, her kesimin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi adına birlikte hareket edilmesi gerekliliğini ifade etti.

Başkan Özlü,  Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde bir araya geldiği ilçe belediye başkanları, il özel idaresi temsilcileri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve hayvansever derneklerinin yetkilileri ile bir araya geldi.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevinin faaliyete geçirilmesinin ardından alt yapı konusunda sıkıntıların çözüldüğüne işaret eden Başkan Özlü, il genelinde sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına yönelik sağlam bir mekanizma tesis edilmesinin gerekliliğine değindi.

“ORTAK BİR ÇÖZÜM BULMALIYIZ”
Başta İlçe belediyeleri olmak üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünün yaptığı ve bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulunan Özlü, “Sokak hayvanları ile ilgili en önemli konumuz, yakalama ve aşılama yapılması konusu. Sokak hayvanları konusunda ortak hareket etmemiz gerekiyor. Düzce Belediyesi olarak deneyimlerimizi, teknik ekipmanlarımızı ve ekiplerimizi diğer paydaşlarımız ile paylaşmaya hazırız. Can dostlarımız olan sokak hayvanlarının yaşam haklarını gözeterek en uygun çalışma modelini birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!