Reklam Alanı
Reklam Alanı

Son Dakika İşte normalleşme kararları

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İşte normalleşme kararları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “3 Kasım 2002 seçimleri ile millete rağmen iktidar olmanın kapısı bir daha açılmamak üzere kapanmıştır” Erdoğan: “Maalesef bu güne kadar yeni ve sivil bir anayasa hedefine ulaşamadık inşallah bu defa bunu başaracağız. Kendi çalışmalarımıza başladık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(Yeni anayasa) Kimse bu yolda bizimle beraber yürümese bile Cumhur İttifakı ile inşallah milletimizin takdirine sunmakta kararlıyız” Erdoğan; “Türkiye salgın sonrası dönemin dünyada yükselen yıldızı olacaktır. ”Erdoğan; “Bakanlarımızdan zorunlu olmadıkça kendilerine ayrılan bütçeyi aşmamalarını hatta tasarruf etmelerini istiyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “9 milyonu bulan aşılama sayısı ile Türkiye, dünyada ilk 5 ülke arasında yer almaktadır.” Erdoğan; “Yeni kontrollü normalleşme dönemine başlıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Okullar, Türkiye genelinde okul öncesi ilkokullarda 8. ve 12 sınıflarda açılacak. “Erdoğan, “Hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde kaldırıldı.” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizin tamamında akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürecek” Yüksek ve çok yüksek riskli illerde genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacak.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!