Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sporcular cuma namazını ringlerde kıldılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eşber OKAYER / KUŞADASI, (DHA) – 

AYDIN’ın Kuşadası ilçesinde Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri için kampa giren sporcular, pandemi nedeniyle otel dışına çıkmalarına izin verilmeyince cuma namazını eleme müsabakalarının oynandığı ringlerde kıldı. Türkiye Muay Thai Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, 1 Haziran’da Kuşadası’nda başladı. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden yaklaşık 600 sporcu, eleme müsabakalarına katılmak için ilçedeki bir otelde kampa girdi. Sporcular, kaldıkları otelden cuma namazını kılmak için kent merkezindeki bir camiye gitmek istedi. 
Talep, pandemi nedeniyle federasyon yetkililerince olumlu karşılanmadı. Müsabakalara katılan sporcuların motivasyonunu bozmak istemeyen federasyon yetkilileri, Kuşadası İlçe Müftülüğü’nden otele cuma namazını kıldırması için bir imam göndermesini istedi. Kuşadası İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen imam otelde yaklaşık 250 sporcuya cuma namazını eleme müsabakalarının oynandığı ringlerde kıldırdı. Cep telefonu kameralarına da yansıyan görüntülerde, ringdeki namaz esnasında maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı ise dikkatlerden kaçmadı. 
 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Sporcuların imam eşliğinde ringlerde cuma namazı kılarken cep telefonu ile çekilen görüntüsü
– İmam vaaz verirken cep telefonu ile çekilen görüntüler

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!