Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultanbeyli’de motosiklet TIR’a çarptı; genç kızın bacakları kırıldı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA Sultanbeyli’de 1’i kadın 2 kişinin olduğu motosiklet ara sokakta giden TIR’a çarptı. Kazanın ardından yere düşen motosiklet sürücüsü ayağa kalkarken, arkasında oturan genç kız TIR’ın altında kaldı. Sürücüsünün TIR’ı tekrar hareket ettirmesiyle genç kızın bacakları tekerleklerin altında ezildi. Bacaklarında kırıklar oluşan genç kız hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün saat 14.00 sıralarında Sultanbeyli’de meydana geldi. Abdulkadir İ.’nin kullandığı 41 PE 127 plakalı motosiklet, ara sokakta giden Bülent Y. yönetimindeki 42 FFD 70 plakalı TIR’a yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan iki kişi yere düştü. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü Abdulkadir İ. kısa sürede ayağa kalktı. Fakat motosikletin arkasında bulunan Rabia İ., TIR’ın altından bir süre kalkamadı. Tekrar hareket etmesi üzerine genç kızın bacakları TIR’ın tekerleklerinin altında ezildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacakları kırılan genç kız ambulansla Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, her iki sürücüyü gözaltına aldı. 

“HEMEN AMBULANSA HABER VERDİK”
Kazanın yaşandığı sokakta bulunan bir motosikletli, “Kapının önüne çıktım. TIR’dan görünmüyordu motor. Aniden çarptı, sadece bağırma sesini duydum. Hemen ambulansa haber verdik. Motosiklette iki kişi vardı. Kadının ayağını gördüm, kanlar içindeydi. TIR tekerlekleri üzerinden geçmiş. Olayın şokundayım. Ben de bu işi yaptığım için ister istemez insan tedirgin oluyor” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosiklet üzerindeki iki kişinin kasksız bir şekilde ilerlediği, motosikletin ara sokaktan geçen TIR’a çarptığı, çarpmanın etkisiyle motosiklettekilerin yere düştüğü, motosiklet sürücüsünün yerden kalktığı, TIR’ın tekrar hareket ettiği ve motosiklet sürücüsünün TIR’a durması için işaret ettiği görülüyor.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Mart 2021, 20:03

    Şuraya bir önlem alınması için birinin ölmesi mi gerek,
    3 yıldır bu mahallede oturuyorum bu kacıncı kaza, bir set koydurabılmek ıcın her yer İle konustuk, sonuc 0. Çocukların bile bir guvenlıgı yok, burada ki avundugumuz tek şey, bır can kaybı olmaması, ama bu kaçıncı illa birinin canının yanması mı Gerek? Lütfen Br önlem alınsın artık

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!