Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İskenderun’da istişare toplantısına katıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), (DHA)- KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İskenderun’da, Eğitime Destek Platformu Hatay temsilcilikleri tarafından İskenderun’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Eğitime destek Platformunun konuğu olarak Hatay’a gelen KADEM Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ilk olarak Kadem Hatay Temsilcisi Selma Tunç ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.  Sümeyye Erdoğan Bayraktar, daha sonra yanındakilerle birlikte Suriye’nin İdlib bölgesinde KADEM tarafından yaptırılan okulda eğitim gören çocuklara gönderilmek üzere hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemelerini paketleme çalışmasına katıldı. Bayraktar, ardından Hatay Milli İrade Platformu çatısı altında, KADEM’in ev sahipliğinde İskenderun’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Basına kapalı toplantıya Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!