Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tabancayla doldur boşalt yaparken arkadaşını göğsünden vurdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Derya EVREN/BURSA, (DHA)- BURSA’da Selçuk Göktuğ (35), incelediği tabancayla doldur boşalt yaparken kazara arkadaşı Buğra Tanyıldız’ı (29) göğsünden vurup yaraladı. İlk ifadesinde Tanyıldız’ın intihara teşebbüs ettiğini öne süren ardından ise suçunu itiraf eden Selçuk Göktuğ, tutuklandı.
Olay, önceki gün Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi’nde meydana geldi. Buğra Tanyıldız ile arkadaşları Selçuk Göktuğ, Y.Y. ve S.S. evde bir araya gelip sohbet etmeye başladı. Bu sırada Tanyıldız, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasını arkadaşlarına gösterdi. Silahı incelemek için Tanyıldız’dan alan Selçuk Göktuğ, doldur boşalt yaparken kazara tetiğe dokundu. Silahtan çıkan mermi, Tanyıldız’ın göğsüne isabet etti. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Tanyıldız’ın duran kalbini, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıp hastaneye kaldırdı.
Olay sonrası, Buğra Tanyıldız’ın intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Selçuk Göktuğ ile Y.Y. ve S.S. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Göktuğ, “Buğra’nın tabancasına doldur boşalt yaparken elim tetiğe temas edince, arkadaşımın yaralanmasına neden oldum. Korkudan gerçeği söyleyemedim. Onu, istemeyerek ben vurdum” dedi.
İfadelerinin ardından ev sahibi S.S. ile Y.Y. savcının talimatıyla serbest kaldı. Adliyeye sevk edilen Selçuk Göktuğ ise çıkarıldığı mahkemece ‘Adam yaralamak’ suçundan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!