Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tarım fuarı, 2 yıl aradan sonra yeniden kapılarını açıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem YILDIZ/KONYA ,(DHA) – TÜRKİYE’nin en büyük tarım fuarları arasında yer alan Konya Tarım Fuarı, 2 yıl aradan sonra TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde 7 Haziran’da ziyarete açılacak.

11 Haziran’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan 18’inci Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, saat 09.30-18.00 arası ziyarete açık olacak. Fuarda yurt içi ve yurt dışından 278 firma lansmanı da olacak.

Fuara ilişkin bilgi veren TÜYAP Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Türk tarım sektörünün gururu olan Konya Tarım Fuarı, HES kodu sorgulaması, maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilecek. Bu yıl 18’incisini düzenleyeceğimiz fuarımızı, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda düzenlenmesi için her türlü tedbirimizi aldık” dedi.

Fuarın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gerçekleşmesi için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Ersözlü, “TÜYAP’ın yeni nesil fuarcılık anlayışıyla gerçekleştireceğimiz fuarımızı tüm paydaşlarımız gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirler. Pandemi döneminde tarıma dayalı sanayide diğer sektörlere göre önemli bir ilerleme kaydedildi. Sektörün büyümesinden yana fuarımız da bu pazar payını artırmak için tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek güçte” diye konuştu.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!