Tartıştığı 2 kişiyi av tüfeğiyle öldüren şüpheli: Onların beni öldürmesinden korktum

tartistigi-2-kisiyi-av-tufegiyle-olduren-supheli-onlarin-beni-oldurmesinden-korktum-hPsOPn2N.jpg

Tartıştığı 2 kişiyi av tüfeğiyle öldüren şüpheli: Onların beni öldürmesinden korktum

Bursa’da tartıştığı Orhan Eren (40) ve Orhan Aksu’yu (35) av tüfeğiyle vurarak, öldüren Levent K. (60), adliyeye sevk edildi. Levent K. adliyeye sevk edilirken gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ sorusuna, “Eski bir husumet, ölüm korkusu. Pişmanım” diye cevap verdi. Şüphelinin ifadesinde ise “Aramızda 15 gün önce tartışma çıkmıştı. Aracımda bulundurduğum otomatik tüfekle ikisine de ateş ettim. Onların beni öldürmesinden korktum” dedi.

Olay,  dün akşam saat 20.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi Sanayi Caddesinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Levent K., 10 V 0672 plakalı otomobiliyle geldiği caddede, Orhan Aksu ve Orhan Eren ile karşılaştı. Grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Levent K., aracından aldığı pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Orhan Aksu ve Orhan Eren, kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyunca olay yerine gelen trafik polisleri şüpheli Levent K.’yi silahıyla birlikte yakalayıp gözaltına alırken, bölgeye ise çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Orhan Aksu ve Orhan Eren’in hayatını kaybettiği belirlendi. 2 kişinin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GAZETECİLERE “PİŞMANIM” DEDİ

Olayın ardından gözaltına alınan Levent K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Levent K., kendisini görüntüleyen gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ sorusuna ‘Eski bir husumet, ölüm korkusu. Pişmanım’ diye cevap verdi.

KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN KAVGA ETMİŞLER

Öte yandan şüphelinin ifadesinde ise “Biz yaklaşık 15 gün önce Orhan Eren ve Orhan Aksu ile ganyan bayiinde karşılaşmıştık. Oyun oynarken küfür ettiklerini duydum ve onları uyardım. Benim uyarılarıma ters cevap verip bana artistlik yaptılar. Olay günü de tesadüfen oradan geçerken bunların arabada oturduğunu fark ettim. Çok kızgındım. Aracımda bulundurduğum otomatik tüfekle ikisine de ateş ettim. Onların beni öldürmesinden korktum” dediği ortaya çıktı.

Şüpheli Levent K.’nin savcılık sorgusu devam ediyor.

Görüntü Dökümü:
——————————
-Şüphelinin emniyetten çıkarılışı
-Şüpheliyi taşıyan aracın gidişi
-Emniyet binasından detaylar

Haber: Derya EVREN
Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, (DHA

Exit mobile version