Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tartıştığı oğlu ile araya giren eşini bıçakladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde aile içinde çıkan tartışmada Mustafa Y. (44), kendisine bıçak çeken oğlu Furkan Y. (18) ile araya giren eşi Hatice Y.’yi (43) bıçakla yaraladı. Kavga sırasında evde bulunan çiftin kızı da kapı camının kırılması sonucu elinden yaralandı. Mustafa Y. polise teslim olurken, ağır yaralanan anne ve oğlu ameliyata alındı.
Olay, saat 15.00 sıralarında Şelale Mahallesi 3593 Sokak’taki bir apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Bir süredir gerginlik yaşayan Mustafa ve Hatice Y. çifti arasında bugün yine tartışma çıktı. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya çiftin çocukları Furkan Y. de katıldı. Mustafa Y. ile oğlu Furkan birbirlerine bıçak çekti. Hatice Y. ise kavgayı önlemek amacıyla araya girdi. Bu sırada Mustafa Y., eşi Hatice Y.’yi karnından ve kalbinden, oğlu Furkan Y.’yi de sırtından bıçakla yaraladı. Arbedede çiftin kızı A.Y.’nin (14) elini de kırılan kapının camı kesti.
ANNE VE OĞLUNUN DURUMU CİDDİ
Komşuların iphbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar Hatice Y., Furkan Y. ve A.Y. Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık durumları ciddi olan anne ve oğlu, ameliyata alındı. Olay sonrası evden ayrılan Mustafa Y. ise polis merkezine giderek teslim oldu.
‘GELDİK BARIŞTIRACAĞIZ DİYE’
Mustafa Y.’nin halası; bir süredir yaşanan sorun nedeniyle çifti barıştırmak için evlerine geldiklerini söyleyerek, “Çok iyilerdi, bak komşular da biliyor, yuvalarını kendilerini yıktı, gittiler. Korkudan öldük. Mustafa kardeşimin oğlu, Hatice ise gelinim. Geldik barıştıracağız diye. Birbirleriyle kavga yapmışlar ne yaptılarsa. İşte barışma böyle döndü, böyle oldu. Barışma bu hale geldi” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!