Reklam Alanı
Reklam Alanı

TIR’daki sebze ve meyvelerin dökülmemesi için ‘iş makinesi’ desteği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erkan ALTUNTAŞ /AKSARAY, (DHA)-AKSARAY’da sürücünün viraja hızla girdiği TIR’ın dorsesindeki branda yırtıldı, sebze ve meyvelerin bir kısmı yola saçıldı. Kalan meyve ve sebzelerin yola dökülmemesi için iş makinesi getirilerek, destek sağlandı.
Kaza, saat 04.00 sıralarında Aksaray- Ankara kara yolu Tacin Mahallesi’nde meydana geldi.  Mersin’den Edirne’ye sebze ve meyve taşıyan Bedrettin Taş (47) yönetimindeki 27 AAK 135 plakalı TIR’ın dorsesindeki branda, sürücüsünün viraja hızlı girmesi nedeniyle meyve sebze kasalarının ağırlığıyla yırtıldı.  Ardından sebze ve meyvelerin bir kısmı yola saçıldı. Durumu fark eden Taş, TIR’ı durdurup polis ve belediye ekiplerinden yardım istedi. Dorsedeki diğer kasaların da devrilip sebze ve meyvelerin yola dökülmemesi için iş makinesi getirilip, destek sağlandı. Kasalar yolun kenarına indirildi. Etrafa saçılan ürünler de temizlendikten sonra yol yeniden ulaşıma açıldı.  
Yaşananları anlatan TIR şoförü Bedrettin Taş, ”Viraja biraz hızlı girince dorsedeki kasalar yerinden oynayarak, sağ taraftaki çadırı yırtarak ürünler yola döküldü. Ürünleri Mersin’den alıp Edirne Uzunköprü’ye götürüyordum. Müşterimin malına daha fazla zarar gelmemesi için kepçeyle destek verdik. Daha önce böyle bir şey başıma gelmedi. Her zaman bu yoldan gelip, gidiyordum.  Dorsede 150 bin TL ‘lik malzeme vardı. 10-15 bin TL ‘lik sebze çöpe gitti. Belediye ve polis arkadaşlar gelip hemen yolu kapatıp, telef olan  malzemeyi çöpe attılar. Kalan malzemeyi kepçe ile kurtarmayı başardık. Kasadaki ürünleri yere indirip başka bir araçla mal sahibine göndereceğim”dedi.  
​FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!