TIR’ın dorsesi devrildi, içindeki tuz yola saçıldı

tirin-dorsesi-devrildi-icindeki-tuz-yola-sacildi-OtGVnQfp.jpg

ESKİŞEHİR’de sürücüsünün kontrolünden çıkan tuz yüklü TIR, yol kenarındaki bariyerlere daha sonra ise yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hafif yaralanırken, TIR’ın dorsesi devrilince yüklü olan tuz yola saçıldı.

Kaza, sabah 05.30 sıralarında Eskişehir-Bursa karayolu Batıkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ömer Faruk Okcan kullandığı 42 GT 468 plakalı tuz yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere, ardından da orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü Yılmaz hafif şekilde yaralanırken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansta ayakta tedavi edildi.

TUZLAR YOLA SAÇILDI
Devrilerek yan yatan dorsede yüklü olan tuz ise yola saçıldı. Polis ekiplerince tek şeritten sağlanan trafik, TIR’ın vinç yardımıyla yoldan kaldırılması ve tuzların temizlenmesinin ardından normale döndü. Sürücü Okcan, bir anlık dalgınlık sonucu uyukladığını ve direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere ve aydınlatma direğine çarptığını söyledi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
-Devrilen TIR
-TIR aracından görüntüler
-Dökülen tuzlar
-Trafik ekipleri
-Aydınlatma direği detay
-Kaza yeri genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/ESKİŞEHİR,(DHA)-

Exit mobile version