Reklam Alanı
Reklam Alanı

TMOK’tan spor kulüplerine Fair-Play şeref bayrağı projesi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Arıpınar: Hedefimiz çocuklarımızın sadece futbol değil, bütün spor branşlarında başarı göstermesidir

OLGUCAN KALKAN / İSTANBUL,(DHA)- Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, amatör branşları bünyesinde barındıran ve Fair-Play değerlerini benimsemiş spor kulüplerini Fair Play Şeref Bayrağı ile ödüllendireceğini duyurdu. 
Olimpiyatevi’nde çevrimiçi olarak düzenlenen basın toplantısında, Ocak ayından itibaren kulüpleri takip altına aldıklarını ifade eden TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, federasyonlar ve bakanlık ile iş birliği içinde olduklarını sene sonunda da hem başarılı hem de Fair-Play kurallarına uyan kulübe ödülü vereceklerini ifade etti.
TMOK FAİR PLAY KOMİSYONU BAŞKANI ARIPINAR: HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN SADECE FUTBOL DEĞİL, BÜTÜN SPOR BRANŞLARINDA BAŞARI GÖSTERMESİDİR 
Bu çalışmayı amatör sporlara bir katkı olarak yapmayı düşündüklerini ifade eden TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, “Hedefimiz çocuklarımızın olimpiyat ve şampiyonalarda sadece futbol değil, bütün spor branşlarında başarı göstermesidir. Barajları geçen sporcuların çoğu farklı spor dallarındadır. Yüzümüzü güldüren cimnastikçiler, eskrimciler, sporun varlığını vurguluyorlar. Biz de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizde pek çok spor kulübünün bünyesinde sadece futbol branşı bulunuyor. Amatör sporlara destek veren ve bünyesinde birden fazla spor branşı bulunan, bir yıl içinde hem sportif başarı kazanan hem de Fair-Play kurallarına uyan kulüpler arasından spor federasyonları ile iş birliği yapılarak her yıl seçilecek bir kulübe Fair Play Şeref Bayrağı ödülü ve diploması Olimpiyatevi’nde yıl sonunda yapılacak törenle verilecek. Ödül bayrakta; TMOK, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP), Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) ve Türkiye Fair Play armaları bulunuyor. Ödül bayrağını kulüp bir yıl süreyle merkezindeki gönderinde taşıyabilecek, unvanını yazışmalarında kullanabilecek” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Erdoğan Arıpınar’ın açıklamaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!