Reklam Alanı
Reklam Alanı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan iş insanı Girgin’in ailesine taziye ziyareti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/İPSALA (Edirne), (DHA)- TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Edirne’nin İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin’in (55) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı İbrahim Girgin’in ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti. İlk olarak İpsala Ticaret Borsası binasına uğrayan Hisarcıklıoğlu, burada bir araya geldiği borsa yöneticilerine başsağlığı diledi. Hisarcıklıoğlu, daha sonra Girgin’in evine giderek, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, İbrahim Girgin’e Allah’tan rahmet dileyerek, “Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin. Camia olarak kaybımız büyük” dedi.
Taziye ziyaretinde Rifat Hisarcıklıoğlu’na TOBB Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kopuz, Faik Yavuz ve Cengiz Günay, oda ve borsa yöneticileri ile Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!