Reklam Alanı
Reklam Alanı

TOKAT’TA, HAFİF TİCARİ ARAÇ, OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 4 ÖLÜ, 7 YARALI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TOKAT’ın Zile ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydaha gelen kazada 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Tokat’ ın  Zile ilçesi ile Çorum’un Alaca ilçesi arasındaki kara yolunda, eski Dağiçi köyü mevkisinde meydana geldi
Alaca’dan Tokat istikametine seyir halinde olan Birol Bayır (42) yönetimindeki 34 VJL 82 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Bekir Türker’in (57) kullandığı 26 ABE 826 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada  hafif ticari araçta bulunan İsmail Yılmaz ve Hikmet Tok ile otomobilde bulunan Esma Bayır ve Abdulkerem Bayır olay yerinde hayatını kaybetti. 
Otomobil sürücüsü Birol Bayır ile aynı araçtaki Nisanur Bayır (7), Şükriye Bayır (41), Emine Bayır, hafif ticari araç sürücüsü Bekir Türker ile yanındaki Şerife Yılmaz (61) ve Rabia Türker (22) yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Zile ve Turhal Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü:
———————
-Kaza yerinden görüntüler
-Araçların görüntüsü
-Ekiplerin çalışması
-Detaylar

Haber:Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!