Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tokat’ta, yangında zarar gören iş yerlerinde hasar tespit çalışması başlatıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tokat’ta, yangında zarar gören iş yerlerinde hasar tespit çalışması başlatıldı

​TOKAT’ta dün gece Meydan Çarşısı’ndaki bir kuruyemiş dükkanında çıkan ve 6 işyerinde daha sıçrayan yangınla ilgili hasar tespit çalışması başladı. 7 işyerinin zarar gördüğü yangında, 4 işyerinin maddi zararının büyük olduğu belirtildi.
Yangın, dün gece saat 00.00 sıralarında Gazi Osman Paşa Bulvarı üzerindeki Meydan Çarşısı’nda yaşandı. Mehmet Duran’a ait kuruyemiş dükkanında tüp patlaması sonrası çıktığı tahmin edilen ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 7 işyeri hasar gördü. 4 iş yeri tamamen kullanılmaz hale gelirken, 3 iş yerinde ise hasar oluştu. Sabah saatlerinde yangında zarar gören işyerlerinde hasar tespit çalışması başlatıldı.

‘KAYBIMIZ ÇOK BÜYÜK’
Yangının çıktığı kuruyemiş dükkanı sahibi Mehmet Duran, “Gece olmuş, bize de haber verdiler. Kaybımız çok büyük. Kaybımızla alakalı rakam veremeyiz depo vardı, üst kat dükkan ful doluydu. Bir de Ramazan ayı yaklaştığı için ona da bir hazırlığımız vardı. O da gitti elden. Haktan hayırlısı. Zarar olarak miktar büyük ama şu an rakam veremeyiz. Bir de sektör kuruyemiş üzerine, ha sarraf, ha biz fark etmiyor. Kategori aynı seviyede. Meblağ bazında çok yüksek” dedi.
Yangında dükkanı zarar gören bir değer kuruyemişçi Bayram Ali Kahraman ise, “Sabah olay yeri ekipleri geldi, inceleme yapıyorlar. Şu anda 4 işyerinde büyük hasar var. Diğer komşulara da itfaiye girdiği için tam olarak bilmiyoruz ne olduğunu. Parayla alakalı kimse bir şey diyemez. Herkes geleceğini yatırdı.  Veren Allah, alan Allah. İnşallah dükkanımızın kapısını tekrar açmak nasip olur” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
-Hasar gören dükkanlarından görüntü
-Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler
-İşyeri sahiplerinin görüntüsü
-Konuşmaları

Haber-Kamera: Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!