Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga SAĞLAM/TRABZON,(DHA)-

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.
AVCI’DAN 2 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan ve 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçına göre Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11’de 2 değişikliğe gitti. Avcı, orta sahada Abdulkadir Parmak’ın yerine Baker’a, forvet hattında ise sakatlığı bulunan Djaniny’in yerine Afobe’ye görev verdi. Sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet Çörekçi, Abdülkadir Ömür, Trondsen ve Djaniny’in yanı sıra genç kaleci Arda Akbulut kadroda yer almadı.
DJANINY RİSKE EDİLMEDİ
Trabzonspor’da özellikle Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle hücum hattının değişmez isimleri arasında yer alan Djaniny Semedo’nun, yorgunluğa bağlı her iki bacak baldır kaslarında yaşadığı gerilme nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmediği ve tedavisine başlandığı açıklandı.
AFOBE LİGDE 16, BAKER 4 MAÇ SONRA 11’DE
Son olarak Süper Lig’in 11’inci haftasında 1-1 biten Demir Grup Sivasspor mücadelesinde ilk 11 de görev yapan Benik Afobe, ligde 16 maç sonra Djaniny’in sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmediği Aytemiz Alanyaspor mücadelesi ile ilk 11’de görev aldı. Ayrıca orta saha oyuncusu Lewis Baker da 4 maç aradan sonra ilk 11’de forma şansı buldu.
TARAFTARLAR MEŞALELERLE UĞURLADI
Tabzonsporlu bir grup taraftar, maç öncesi bordo-mavili takımın otobüsünün geçiş güzergahında yaktıkları meşalelerin yanı sıra tezahüratlar eşliğinde takımı stadyuma uğurladı.
ALANYA’DA DA EKSİKLER VAR
Konuk Aytemiz Alanyaspor’da da kaleci Marafona, savunmada Caulker, forvette de Babacar sakatlıkları nedeniyle kadroda olmazken, yorgun olan Davidson ise yedek kulübesinde yer aldı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!