Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trakya’da fırtına uyarısı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)-METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un batısı ile Trakya genelinde hızı 74 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgarla birlikte fırtına uyarısı yaptı. Yetkililer fırtınada, ağaç devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın sabah Marmara batısı İstanbul ve Trakya’nın tamamı Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar ile fırtına beklendiği uyarısı yaptı. Rüzgar hızının 74 kilometreye kadar çıkacağı bildirilen açıklamada, “Yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarların Marmara’nın batısında (Trakya genelinde ve İstanbul), güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar (40-61 km/saat) ve yer yer fırtına (61-74 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
SOBA VE DOĞAL ZEHİRLENMESİ,ÇATI UÇMA UYARISI!
Yetkililer sabah saatlerinde başlayacak ve akşam saat 21.00’a kadar etkili olacak fırtınada, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, çatı uçmas gibi olaylara karşı vatandaşı uyardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!