Reklam Alanı
Reklam Alanı

TSYD Bursa Şubesi’nde Mehmet Ali Ekmekçi güven tazeledi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) – 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Mehmet Ali Ekmekçi, oy çoğunluğu ile seçimi kazanarak güven tazeledi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. 67 üyenin bulunduğu şubenin Genel Kurulu’nda 55 üye oy kullanıldı. Mevcut Başkan Mehmet Ali Ekmekçi ve Gazeteci Vedat Yücebaş’ın listeleriyle birlikte aday olarak katıldığı seçimde, 31 oy alan Mehmet Ali Ekmekçi, seçimi kazanarak güven tazeledi.
Seçimin ardından görüşlerini belirten TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, “Kazanan Türkiye Spor Yazarları Derneği olmuştur. Vedat Yücebaş ve ekibini kutluyorum. Çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, projelerimizi bir an önce hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Genel Kurul’da yer alan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Gazeteci Vedat Yücebaş ise, rekor katılımlı bir Genel Kurul’un yaşandığını ifade ederek, “Öncelikle böyle bir heyecan yaşadığımız için çok mutluyuz. Sayın Mehmet Ali Ekmekçi’ye bu yolda başarılar dilerim. Genel Kurul çok centilmence geçti, bundan sonraki süreçte de başkanımızın destekçisiyiz. Bursa sporunun daha da yükselmesi amacıyla, elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!