Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tunceli’de bir yıl önce eşi ve oğlu ölen kadın kayboldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)-TUNCELİ merkeze bağlı Çiçekli köyü Tosuncuk mezrasında sabah saatlerinde evden çıkan Kelime Uçar’dan (54) haber alınamıyor. Geçen yıl oğlunun, babasını öldürdükten sonra intihar etmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen kadının bulunması için bölgede çalışma başlatıldı.
Merkeze bağlı Çiçekli köyü Tosuncuk mezrasında yaşayan Kelime Uçar, sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Uçar’ın evde olmadığını fark eden yakınları çevrede yaptıkları aramalardan bir sonuç alamadı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, Munzur Arama Kurtarma Derneği (MUDAK) ekipleri sevk edildi. Uçar’ın bulunması için köy ve çevresinde arama çalışması başlatıldı. Ormanlık alana sahip bölgede şu ana kadar yapılan aramalarda Uçar’ın izine rastlanmadı.
Geçen yıl Uçar’ın oğlu Murat (25), bilinmeyen bir nedenle bulunan av tüfeğiyle önce babası Hüseyin Uçar’ı (49) öldürmüş, ardından da evin önüne çıkarak aynı tüfekle yaşamına son vermişti. Bu olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Kelime Uçar’ın yakınlarına ‘Ben bir gün kayıp olacağım, kimse beni bulamayacak’ dediği öğrenildi. Uçar’ı arama çalışmaları devam ediyor. 
FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!