Reklam Alanı
Reklam Alanı

Turgutluspor’da istifa

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)- TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yeni sezona 3’te sıfır çekerek tarihinin kötü başlangıçlarından birini yapan Turgutluspor’un yönetiminde 2.5 yıldan bu yana görev yapan Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Coşkun görevinden istifa etti. Aynı zamanda Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Hasan Hüseyin Coşkun’un özellikle içeride oynanan bayşanslı giriş son maçta yaşanan olaylardan duyduğu büyük üzüntü ve son haftalarda kulüp içerisinde yaşanan olaylar nedeniyle istifa ettiği öğrenildi.

İstifasını noter kanalıyla kulübe sunan Coşkun yaptığı açıklamada, “Hüseyin Güleç yönetiminde 3’üncü Lig şampiyonluğu yaşadığım Turgutluspor’daki görevimden, gördüğüm lüzumlar üzerine ayrılıyorum. Turgutluspor’umuzun kötü gidişe bir an önce dur deyip hak ettiği yerde olmasını canı gönülden istiyorum. Takımımıza geri kalan maçlarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!