Reklam Alanı
Reklam Alanı

Türkiye – Galler maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Şenol Güneş’ten 2 değişiklik
Merih Demiral ve Yusuf Yazıcı kulübeye
3 isim kadroda yer almadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millileri yalnız bırakmadı

KAAN ÜLKER / BAKÜ-(Azerbaycan)- EURO 2020 A Grubu 2’nci maçında A Milli Futbol Takımı, Galler ile karşı karşıya geliyor. Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artur Dias düdük çaldı. Dias’ın yardımcılıklarını ise Rui Tavares ve Paulo Soares üstlendi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya ile oynanan açılış maçının 11’inde 2 değişikliğe giderek Galler maçına çıktı. Tecrübeli teknik adam Merih Demiral’ın yerine Kaan Ayhan’ı, Yusuf Yazıcı’nın yerine ise Cengiz Ünder’i sahaya sürdü.
Kaleyi Uğurcan Çakır’a emanet eden Güneş, savunma dörtlüsünü; Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş’tan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Okay Yokuşlu ve Ozan Tufan ikilisini bozmayan tecrübeli teknik adam, hücum hattının sağında Cengiz Ünder, ortasında Hakan Çalhanoğlu, solunda ise Kenan Karaman’ı sahaya sürdü. Şenol Güneş’in gol yollarındaki tercihi ise Burak Yılmaz oldu.
MERİH DEMİRAL VE YUSUF YAZICI KULÜBÜYE
A Millilerde, İtalya maçına 11’de başlayan Merih Demiral ve Yusuf Yazıcı, Galler karşısında yedek soyundu. Teknik direktör Şenol Güneş, bu iki ismin yerine Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder’i 11’de görevlendirdi. 
3 İSİM KADRODA YER ALMADI
A Millilerin 26 kişilik kafilesinden 3 isim Galler mücadelesinin 23 kişilik kadrosuna dahil edilmedi. Şenol Güneş, ilk maçta kadroda yer verdiği Enes Ünal’ı bu maçın kadrosuna dahil etmedi. Güneş, Enes Ünal’ın yerine Galatasaray’ın genç kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nu mücadele kadrosuna dahil etti. Kadroya giremeyen diğer iki isim ise ilk maçta olduğu gibi Abdulkadir Ömür ve Rıdvan Yılmaz oldu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MİLLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’da oynanan Galler mücadelesinde millileri yalnız bırakmadı. Erdoğan, karşılaşmayı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte takip etti. Erdoğan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile TFF yöneticileri de mücadeleyi tribünden izledi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!