Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: Salgına karşı en güçlü silahımız aşı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı takvimine göre Covid-19 aşısının ilk dozunu olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal medya hesabından ‘Birlikte başaracağız’ diyerek yaptığı paylaşımda “Doktor olarak, Devletimin bana tanıdığı aşı hakkını ivedi kullanarak aşımı oldum. 24-30 Nisan Aşı Haftası’nda; salgına karşı en güçlü silahımız olan aşıyı, sırası gelen vatandaşlarımız mutlaka olsunlar. Birlikte başaracağız.” dedi.

Kasım ayının başında koronavirüse yakalandıktan sonra iyileşen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı takvimine göre Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı. Başkan Yazıcı, aşı olduğu anları sosyal medya hesabında paylaşarak “Salgına karşı en güçlü silahımız aşı” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, COVİD-19 aşısının ilk dozunu yaptırdığı sırada yaptığı açıklamada herkesi aşı olmaya davet ederek şunları ifade etti. “24-30 Nisan arası aşı haftası. Bu hafta nedeniyle ben de daha önce geçirmiş olduğum Covid-19 ile ilgili aşımı da şu anda oluyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığımızın tasvip etmiş olduğu aşılardan olalım ve diğer tedbirlerle beraber bu tedbirleri alarak, hem bu hafta ile birlikte Covid-19 ile savaşımızı hep birlikte kazanalım. Eski günlere birlikte dönelim” dedi.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!