Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ümraniye ve Küçükçekmece’de uyuşturucu operasyonu kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali ÇAĞLAR TINBEK / İSTANBUL (DHA) – ÜMRANİYE ve Küçükçekmece’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda toplam 781 bin adet extacy ve sentetik hap ele geçirilirken, operasyon anları kameraya yansıdı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 26 Şubat’ta Ümraniye ve Küçükçekmece’de uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda 691 bin 400 adet extacy hap ve 89 bin 922 adet gerica sentetik hap ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.Ö. tutuklanırken, diğer şüpheliler  A.N., C.F., E.B. ve A.A. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Öte yandan operasyonlar kapsamında Küçükçekmece’de bir TIR’ın içerisinde yapılan aramalarda gizli bölmeye saklanmış şekilde çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon anları da kameraya yansıdı.  

(Fotoğraf)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!