Ünlü Uzman: Altın Fiyatları Birkaç Hafta İçinde Bu Seviyelerde Olacak!

unlu-uzman-altin-fiyatlari-birkac-hafta-icinde-bu-seviyelerde-olacak-nlXsFUkh.jpg

Altın fiyatları, 1.900 dolar seviyesinin üzerindeki yükselişine devam ediyor. Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, önümüzdeki birkaç hafta içinde altın’ın Bitcoin‘den daha iyi performans göstereceğini öne sürüyor.

Florian Grummes: Altın fiyatları önümüzdeki birkaç hafta içinde 1.950 dolara yükselmeye hazır!

Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, piyasaları yorumladı ve önemli altın fiyatları tahminlerinde bulundu. Florian Grummes, altın’ın ONS başına 1.900 dolarlık kritik direnç seviyesini kırdığını ve 1.950 dolara yükselmeye hazır olduğunu söyledi. Öte yandan Florian Grummes’e göre Bitcoin, şu anda aşırı satım pozisyonunu yansıtsa da önümüzdeki birkaç hafta içinde hala bir miktar oynaklık yaşayacak.

Florian Grummes, yıl sonuna doğru Bitcoin’in bir kez daha altın’dan daha iyi performans göstermesinin beklendiğini ve her iki varlığın da tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracağını söyledi. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, altın fiyatı şimdi 1.908 dolardan işlem görüyor. Florian Grummes konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence yıl sonuna doğru Bitcoin’in tekrar yetiştiğini göreceksiniz. Bu boğa koşusunun bittiğini düşünmüyorum. Şu anda Bitcoin‘in bir tür konsolidasyonunda olduğumuzu düşünüyorum, birkaç hafta, hatta iki, üç ay sürebilir, ancak daha sonra üçüncü ve özellikle dördüncü çeyrekte Bitcoin’in tekrar bir yıldız yükselişi göreceğini düşünüyorum. Ve yine altın ve BTC’de tüm zamanların en yüksek seviyelerini göreceğimize inanıyorum.

Kaynak: Kripto Koin

Exit mobile version