Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üsküdar Sahili’nde Şemsi Ahmet Paşa Camii önündeki yaya yolu açıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ- Murat KORKMAZ/ İSTANBUL (DHA) ÜSKÜDAR Sahili’nde bulunan tarihi Şemsi Ahmet Paşa Camii önüne yapılan yaya yolu tamamlandı. Yaya yolu havadan da görüntülendi.
Üsküdar Sahili’nde bulunan tarihi Şemsi Ahmet Paşa Camii’nin önüne İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yürüyüş yolu projesi tamamlandı. Yol vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. Tarihi cami ve açılan yürüyüş yolu havadan da görüntülendi.
Gülşah Eşme, “Biz de yasaktan sonraki ilk gün yengemle geldik, burada keyif yapıyoruz. İçeceklerimizi içiyoruz. Çok güzel olmuş bu düzenleme. Bayağıdır böyle sahile gitmiyorduk. Denizi gördük, içimiz açıldı.” dedi. Balık tutan Özgür Toprak, “Ben buraya Eminönü’nden geldim. Evvelden buraya geldiğimde bırak balık tutmayı yürümesi bile zordu. Son zamanlarda yapılan çalışmalardan dolayı mutlu oldum, güzel gördüm. Eminönü’nden buraya geldim, sırf balık tutmak için. Sevdiğim, gezdiğim bir yer. Herkesin gelebildiği bir yer. Memnunum buradan.” diye konuştu.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!