Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üsküdar’da koronavirüs denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) – ÜSKÜDAR’da  koronavirüs  tedbirleri kapsamında  işyerleri denetlendi. Denetimlere Üsküdar  Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara da katıldı. İçişleri Bakanlığının “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesine göre bugün, 260 bin denetim personelinin katılımıyla ülke genelinde yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri başladı. Üsküdar Kaymakamı  Murat Sefa Demiryürek ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara  ile beraberindeki görevliler, sahilde bulunan iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Kafe ,restoranlara girilerek esnafa ve çalışanlara uyması gereken kurallar hatırlatıldı. Ekipler sahilde de denetimlerine devam etti. Vatandaşlara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulunuldu.

KAYMAKAM DEMİRYÜREK: MEKANLARIN AÇIK KALABİLMESİ İÇİN KONULAN KURALLARA UYULMASINI İSTİRHAM EDİYORUM
Üsküdar  Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Tüm Türkiye’de dinamik denetim anlayışı çerçevesinde bugünden itibaren denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık yedi bin iş yerine bugünden itibaren daha önce de denetlediğimiz şekilde yoğun bir  rehberlik faaliyetiyle beraber denetlemeye devam ediyoruz. Lokanta, kafe, kafeterya,  hamamlar, düğün salonları,  spor merkezleri, kuaförler, berberler aklınıza sosyal hayatın gelebilecek bütün mekanlarını bu anlamda denetime tabi tutuyoruz. Toplu taşıma araçlarında emniyetimizin, okul servis araçlarında milli eğitimin, pazar yerlerinde belediyenin , lokantalarda gıda, tarım, hayvancılık müdürlüğünün gerçekleştireceği şekilde bir iş bölümü yapmış durumdayız. Esnafımızdan da bu denetimler çerçevesinde bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Mekanların açık kalabilmesi için, konulan kurallara, devletimizin koyduğu kurallara uymalarını  istirham ediyoruz. Cumartesi günü de burada Sahilyolunda maske, sosyal mesafe konusundaki denetimlerimiz olacak. Pazar günü sokağa çıkma yasağında da  denetimlerimize arttırarak  devam edeceğiz” dedi.

(Fotoğraf)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!