Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üsküdar’da yangın paniği;dumandan etkilenen muhabbet kuşu öldü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL,(DHA)-ÜSKÜDAR’da 5 katlı binada çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangında mahsur kalan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, yoğun duman nedeniyle muhabbet kuşu öldü.
Yangın, saat 14.30 sıralarında Sultantepe Mahallesi Selvilik Caddesi’nde çıktı. 5 katlı binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında binanın içi bir anda dumanla kaplandı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangında korku ve panik yaşandı. Binada yaşayanlar kendilerini dışarı atarken, mahsur kalan bir kişi itfaiye tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Bir bina sakini gözyaşı döktü.

MUHABBET KUŞU ÖLDÜ
Binada yaşayan Pınar Tuğrul’un muhabbet kuşu dumandan etkilenerek öldü. Tuğrul “Bir koku aldım çocuklarla dışarı çıkmak istedim. Kapıyı açtığımda yoğun bir duman vardı. Biz balkona çıktık ama kuşu kurtaramadık. Kuş salondaydı, yoğun dumandan” diye konuştu. 
Başak bir sakini “Duman ve sese dışarı çıktık. 5.katta bir kişi mahsur kaldı. O kurtarıldı. Kapıcı dairesinde çıkmış yangın” şeklinde konuştu.
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kişinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!