Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uygun Duvar Tipi Klima Tercihi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ev ve iş yerlerinde kullanılan klima modelleri, yaşam standartlarınızı yükseltebilir. Hayatınıza konfor katan ürünler, geniş bir skalaya sahiptir. Yaz ya da kış fark etmeksizin her mevsim çalıştırabileceğiniz duvar tipi klima çeşitleri, iklim koşullarına kolaylıkla uyum sağlar. Isıtma ve soğutma fonksiyonları ile kullanışlı yapısının altını çizer. Yerleştireceğiniz alana göre özellikleri değişkenlik gösterir. Duvar tipi klimaları ihtiyaçlarınız doğrultusunda tercih etmeniz gerekir.

Duvar Kliması Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Kriterler

Duvar tipi klima modelleri, konfor ve fiyat açısından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Duvar tipi klima fiyatları, ürünün sunduğu işlevlere göre çeşitlilik gösterir. Cihazın özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyerek karar vermeniz gerekir. Duvar tipi klima modellerinin fonksiyonları;

  • Enerji verimliliği: Klimaların COP değeri, enerji sınıfını belirler. A, A+ ve A++ sınıfı modeller, hem tüketici hem doğa dostu olduğunu kanıtlar. Düşük enerji ile yüksek verim sağlayan klimalar, elektrik maliyetini önemli ölçüde düşürür. Sıcaklığı kumanda üzerinden ayarlayarak otomatik modda çalıştırabilirsiniz.
  • BTU kapasitesi ile alan boyutu dengesi: Soğutma ve ısıtma kapasitesi, alanın büyüklüğü ile doğru orantılıdır. BTU değeri, ürünün belirli zaman içerisinde taşıdığı ısı miktarıdır. Klimanın monte edileceği odanın metrekaresi üründen aldığınız verimi artırır. BTU değeri, mekanın doğrudan güneş alıp almadığı ve ısı yalıtımı ile ilgilidir.
  • Duvar tipi klimanın gürültü seviyesi: Klimada bulunan sessiz mod, yaşam konforunuz bakımından oldukça önemlidir. Özellikle çocuk ve yaşlı olan ortamlarda gerekli bir işlevdir. Ofis gibi mekanlarda, gürültü seviyesi düşük klimaların bulunması performansınızı artırır. iç ve dış ünite dBA seviyesi, belirleyici rol oynar. 20 dBA ve altı klimalar çok sessiz, 40 dBA ve üstü ise yüksek sesli klimalardır. Ortam koşulları, klimanın desibel seviyesini etkiler.
  • Diğer özellikler: Havayı filtreleyen duvar tipi klima modelleri, ortamın temizlenmesini sağlar. Rahat nefes almanıza yardımcı olur. Mekanda bulunan havayı kurutmayan ürünler, sağlığınızı önemsediğini gösterir. Geniş bir üfleme açısına sahip olan duvar ve salon tipi klimalar, bulunduğu odanın her yerini soğutur. Ayarlanabilir kanatçıklar, uzak mesafeye homojen bir hava sirkülasyonu sağlar.

Yenilikçi teknoloji ile üretilen duvar tipi klima modelleri, çevreye duyarlıdır. Sıcaklık ve fan bilgilerini belirten hayalet gösterge, uyku modunda kapatılır. Akıllı tanılama özelliği, hata kodlarını göstererek çözüm sürecini kısaltır. 6 katmanlı paslanma karşıtı teknoloji, dış üniteyi uzun süre korur. Duvar tipi klimalar, bağımsız nem giderici klimalar, odadaki nemi yok eder.

Salon Tipi Klima Modelleri

Geniş alanlarda kullanılan salon tipi klima çeşitleri, duvar tipi klima çeşitlerinden farklı olarak ayaklı ve dikey görünümlü tasarımlara sahiptir. Silindirik modelleri ile her ortama uyum sağlar. Özel alanlarınıza çözümler getirir. Wİ-Fİ kontrolü sunan ürünler, cep telefonunuz ile bağlantı kurar. Turbo soğutma işlevi, 30 saniyede soğutup 60 saniyede ısıtır. Geniş hava kanatçıkları ile odanın her köşesine homojen bir akım sunar. Tam DC Inverter, değişen ortam koşullarında verimli ve dengeli bir şekilde çalışmasını sağlar. Salon tipi klimalar, yerden kazanarak konforlu bir yaşam alanı sunar. Sayısız fonksiyon ile soğuk havalarda ısınmasına, yaz mevsiminde de ferahlamanıza yardımcı olur.

Reklam Alanı

Yetkili Servis Hizmetine Dikkat Etmelisiniz

Tercih edeceğiniz salon ve duvar tipi klima modellerinin işlevsel özellikleri ile birlikte servis ağı da oldukça önemli bir kriterdir. Be nedenle klima tercihi yaparken geniş servis ağına sahip çözüm odaklı markalara yönelmelisiniz. Sorunlarınıza hızlı çözümler getiren Fujiplus, aradığınız duvar tipi klimaya ulaşmanızı sağlar. Dayanıklı klima modelleri ile müşteri memnuniyetini önemsediğini kanıtlar. Fujiplus’ın ekonomik klima fiyatları sayesinde konforunuzu artırabilir, yaz ve kış mevsimlerinde yaşam alanınızın havasını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!