Reklam Alanı
Reklam Alanı

Vakıf üniversitesinden Almanya’da kariyer fırsatlarına ilişkin tanıtım

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Kültür Üniversitesi, Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı çalışmaları kapsamında tanıtım çalışmalarına başladığını duyurdu. Almanya iş piyasası ve kariyer fırsatlarına ilişkin tanıtım toplantısı, Türkiye’deki tüm lisans ve ön lisans öğrencilerine açık olarak, 4 Kasım’da üniversitenin Ataköy Yerleşkesinde düzenlenecek.

Kültür Üniversitesi Avrupa Kariyer ve İş Gücü Biriminin güz yarıyılında Aşağı Saksonya Alman Yönetim Akademisi ile başlattığı Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı çalışmalarına başladı. İstanbul Kültür Üniversitesi Avrupa Kariyer ve İş Gücü Biriminin Aşağı Saksonya Alman Yönetim Akademisi ile başlattığı Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı tanıtım semineri, üniversitenin Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.  Türkiye’nin her yerinden meslek yüksekokul ve üniversite mezunlarına açık düzenlenecek seminerde genç mezunlara Alman iş piyasası hakkında bilgi sunulacak.

“ALMANYA’DA İŞ BULMA İMKANLARI ARTIRILABİLECEK”

Başarılı seminer katılımcıları, Berlin’de yerleşkesi olan diğer proje partneri “Elemanya personel ve şirket danışmanlığı GmbH” şirketinin portföyüne kaydedilerek Almanya’da iş bulma imkanları arttırılabilecek. Vize ve oturum süreçlerinde projeye dahil uzman bir hukuk ofisinden destek alınabilecek.

Nitelikli genç iş gücüne Almanya’da kariyer süreçlerine ilişkin destek vermeyi amaçlayan toplantıda programın amacı, süreci, partnerleri ve seminerleri gibi tüm konular hakkında sorular yanıtlanacak.  Almanya Kariyer ve İş Gücü Programına ilişkin sorular hakkında ayrıntılı bilgi üniversitenin web sitesinde de ziyaretçilere sunulacak.

Reklam Alanı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!