Reklam Alanı
Reklam Alanı

Vali Yerlikaya Anneler Günü’nde Şile’de 17 yıllık Muhtar Karakeskin’i ziyaret etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Melike YAZGILI / İSTANBUL (DHA) İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, Anneler Günü’nde Şile’de 17 yıldır muhtarlık yapan Şafak Karakeskin’i ziyaret etti. Vali Yerlikaya ziyaretini sosyal medyada paylaştı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eşi ile birlikte, Anneler Günü’nde Şile Avcıkoru Köyü’nde 17 yıldır muhtarlık yapan Şafak Karakeskin’i ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medyadan da paylaşan Yerlikaya, ” Her Anne bir hazine. Gönüllere sevgi eken özel bir günde, eşimle birlikte Şile ilçemizin yemyeşil köyü Avcıkoru’nun 17 yıldır hem muhtarı hem annesi olan Şafak Karakeskin’in anneler gününü kutladık. Hayır duasını aldık. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“MUHTAR OLMAK VALİ OLMAKTAN DAHA ZOR. HANIM MUHTAR OLMAK DAHA ZOR”
Yerlikaya ziyareti esnasında Şafak Karakeskin ile sohbetinde ise “İstanbul’da 141 hanım muhtarımız var. 962 muhtarın 141 bayan ama bunlar içerisinde en kıdemli olan Şafak annemiz. Şafak muhtarımız. Anneler günü münasebetiyle bir ziyaret yapalım. Özel bir gün. Muhtar olmak vali olmaktan daha zor. Hanım muhtar olmak daha zor.” dedi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!