Reklam Alanı
Reklam Alanı

Validen yaralı uzman onbaşıya evinde ziyaret

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Valisi Yunus Sezer, Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde yaralanan Uzman Onbaşı Bekir Gençtürk’ü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde görev yapan Uzman Onbaşı Bekir Gençtürk, 11 Mayıs’ta teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralandı. Gençtürk, Hatay’daki 10 günlük tedavisinin ardından memleketi Kırıkkale’ye geldi.
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, yaralı Gençtürk’ü Bahçelievler Mahallesi’ndeki ailesinin evinde ziyaret etti. Gençtürk’ün sağlık durumu hakkında bilgi alan Sezer, şehit ve gazilere olan minnet ve şükran duygularını ifade ederek, “Vatanseverliğin yaşayan abideleri olarak sizlere olan şükran duygularımızı sunmak, bizim en önemli vazifemizdir. Kutsal vatan toprakları uğruna şehadet mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve şifa diliyorum” dedi. 
Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Gençtürk de, silah arkadaşlarının yanına dönmek için gün saydığını ve en kısa sürede görevinin başına dönmek istediğini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!