Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu, belediyenin getirdiği yemek kapıda kaldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da Cihandur Bayık (63), yalnız yaşadığı evinde bakıcısı tarafından ölü bulundu. Bir süre önce kalp krizi geçirdiği belirtilen Bayık için belediyenin gönderdiği yemek ise kapıda kaldı.
Olay, öğle saatlerinde Kepez ilçesi Kazım Karabekir Caddesi 6328 Sokak’ta meydana geldi. Sürekli alkol aldığı ve geceyi bir arkadaşı ile geçirdiği belirtilen Cihandur Bayık, sabaha karşı geldiği evinde uykuya daldı. Kahvaltı için Bayık’ı uyandırmak isteyen bakıcısı Dilek A., hareketsiz yattığını fark edince durumu önce komşularına daha sonra sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Cihandur Bayık’ın öldüğü belirlendi. Bayık’ın cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. Komşularının ve belediyenin yardımlarlarıyla yaşamını sürdürdüğü belirtilen Bayık için belediyenin getirdiği yemek ise kapıda kaldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!