Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yalova’ya iş dünyası için 1,5 milyon dolarlık yatırım

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Karaderili Şirketler Grubu, Yalova’da yer alan Terma City oteline 1,5 milyon dolarlık yatırım yaparak iş dünyasının VIP toplantıları için ‘VIP Roof Lounge’ eklediğini duyurdu. 800 metrekare büyüklüğünde olan alan, aynı anda 150 kişiye hizmet verecek şekilde tasarlandı.

Karaderili Şirketler Grubu Terma City oteline VIP Roof Lounge eklediğini duyurdu. Açıklamada, toplam 1.5 milyon dolarlık yatırımla oluşturulan Terma City VIP Roof Lounge alanının iş dünyasının aradığı tüm şartlara sahip olarak hizmete girdiği belirtildi. Restaurant alanı ile birlikte aynı anda 150 kişiye hizmet verecek şekilde tasarlanan alanın 800 metrekare büyüklüğünde olduğu ifade edildi. Karederili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas, “Müşterilerimizden gelen talepler ne denli doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Onlar yatırımımıza adeta kılavuz oluyorlar. Beş otelimiz ile ekonominin çarklarının çevrilmesine destek oluyoruz. Türk ekonomisine duyduğumuz güvenle pandemi döneminde de durmadık ve yatırımlarımıza devam ettik. 12 ay hizmet veren Terma City otelimizde 1.5 milyon dolar maliyeti ile VIP Roof Lounge‘ımızı hizmete soktuk. Termal otellerin de ‘lüks tatil ve imkanlar’ sunabileceğini gösteren bir otel inşa ettik ve geliştirdik. İnanıyorum ki Yalova Terma City’nin getirdiği yeniliklerle bölge turizmi ve otellerinin de kalite çizgisini artıracak” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN DOĞAL HAZİNESİNİ HERKESE TANITMAYI HEDEFLİYORUZ”

Yalova Terma City’nin hedef kitle olarak Ortadoğu’yu belirlemiş olsa da, Amerika’dan Avrupa Birliği’ne ve Asya ülkelerine kadar geniş kapsamlı bir pazarlama faaliyeti içerisinde olduğunu söyleyen Talas, “Küresel çapta etkin olan acentelerle anlaşmalar imzaladık. Bu çabalarımızla dünyanın en kaliteli termal sularını kullanıma sunan tesisimizi ve Türkiye’nin doğal hazinesini herkese tanıtmayı hedefliyoruz. Bizim amacımız biz kazanırken ülkemizin de kazanması” dedi.

ASIL PANDEMİDE YATIRIM YAPILMALI

Reklam Alanı

Sadece Yalova Terma City’deki otelde bin 500 kişiye iş verdiklerini söyleyen Talas, “Türkiye’den kazandığımızı ülkemize yatırıp, sadece Yalova’daki tesisimizde bin 500 kişiye istihdam yaratarak ülkenin büyümesine katkı sağlıyoruz. Bizim tavsiyemiz yatırımlarını askıya alan iş adamları asıl bugünlerde çalışmalarına hız vermeli” ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!