Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yamaç paraşütü uçuşu öncesi tangolu motivasyon

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’da Hasan Dağı’nda gerçekleşen, 34 ülkeden 130 sporcunun katıldığı Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nda Rus sporcu Gleb Sukhotski, yarış öncesi arkadaşı Anna Efimova ile tango yaptı. Efimova, “Sukhotski’yi uçuş öncesi motive etmek için 2 bin metre yükseklikte tango yaptık” dedi.
Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi koordinasyonunda gerçekleşen şampiyona, Aksaray Hasan Dağı’nda dün yapılan son uçuşlarla tamamlandı. Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yamaç Paraşütü Branş Başkanı Abdullah Kahraman, “4 Eylül’de başlayan şampiyonamıza 34 ülkeden 130 sporcumuz katıldı. Ülkemizden ise 8 milli sporcumuz yarıştı. Hasan Dağı, yamaç paraşütünde artık bir marka haline geldi. Dünyada uçuş anlamında Hasan Dağı ilk üçe girdi ve Türkiye’de ise birinci sıradayız” dedi.
BAŞARISININ SIRRI TANGO
Rus sporcu Gleb Sukhotski, yarış öncesi arkadaşı Anna Efimova ile tango yaptı. Rusya’dan yarışları izlemeye gelen Anna Efimova, “Arkadaşım Gleb Sukhotski’yi uçuş öncesi motive etmek için 2 bin metre yükseklikte pistte tango yaptık. Aksaray ve Hasan Dağı gerçekten çok güzel ve ilginç bir yer. Tüm sporcular buranın harika bir yer olduğunu söylüyor. Organizasyonu yapan kişilere teşekkür ediyorum. Benim 3 yıllık hayalimi gerçekleştirdiler. 2 gün önce Kapadokya bölgesini gezdik. Benim rüyalarımda bile hayal edemeyeceğim bir gezi oldu. Bunun için çok mutluyum. Türkiye’yi çok seviyorum ve çok müthiş bir ülke” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!